Menú Diari Migdia

(dies feiners)

Primers

Amanida Cèsar

Sopa blanca de Vilanova`

Carpaccio de bacallà ( supl. 3€) 

Espaguetis negres amb calamars 

Canelons de llamàntol (supl. 3 €)

Musclos en salsa verda

Xató (supl. 3 €)

 Ous estrellats amb pernil

 

Segons

Arròs del dia*

Paella marinera*

Arròs caldós de llamàntol* (supl. 6€)

Tonyina encebada  

Salmó amb salsa tàrtara 

Turbot amb salsa romesco (supl. 4€)

Entranya a la planxa

Ternasco D.O. Aragó (supl. 6€)

Postres

fets al restaurant

Fruita del dia

Flam d’ou

Iogurt

Crema catalana

 

Ració de pa i cervesa, aigua o vi (una ampolla per dues persones)

Preu:
18,90 €

(IVA inclós)


Vi recomanat de la setmana: supl. 5 €

(*) mínim 2 persones