Menú Diari Migdia

(dies feiners)

Primers

Amanida de carbassa i espinacs
Crema d’espàrrecs blancs amb flor d’ou
Carpaccio de bacallà (supl. 3 €)
Albergínies farcides
Canelons de llamàntol (supl. 3 €)
Musclos a l’all i julivert
Amanida de xató (supl. 3 €)
Xipirons fregits (supl. 3 €)
Calçots a la brasa (supl. 3 €)

Segons

Arròs del dia*
Paella marinera*
Arròs caldós de llamàntol* (supl. 6€)
Bacallà amb salsa romesco
Lluç a la gallega
Llenguado a la planxa (supl. 4€)
Braó al forn
Ternasco D.O. Aragó (supl. 6€)

Postres

fets al restaurant

Fruita del dia
Flam d’ou
Iogurt
Crema catalana
Mousse de Lemon, Sacher ó Cheescake (supl. 3€)

 

Ració de pa, cervesa o vi (una ampolla per dues persones) o aigua

Preu:
17,90 €

(IVA inclós)


Vi recomanat de la setmana: supl. 5 €

(*) mínim 2 persones