(dies feiners)
Amanida d’escarola amb bacallà
Ous al plat amb xoriço
Carpaccio de bacallà (supl. 3€)
Wok de verduretes i gambetes
Canelons de llamàntol (supl. 3€)
Musclos a l’all i julivert
Amanida de xató (supl. 3€)
Calamars a la romana
Calçots a la brasa (supl. 3€)
Arròs del dia*
Paella marinera*
Arròs caldós de llamàntol* (supl. 6€)
Tonyina amb reducció de Porto
Lluç a la gallega
Turbot a la planxa (supl. 4€)
Estofat de vedella
Ternasco D.O. Aragó (supl. 6€)
Fruita del dia
Flam d’ou
Iogurt
Crema catalana
Couland amb gelat de vainilla (supl. 2€)
Ració de pa i cervesa o vi o aigua
Preu:
16,90 €
(IVA inclós)
Vi recomanat de la setmana: sup. 8,5 €
(*) mínim 2 persones