Menú Diari Migdia

(dies feiners)

Primers

Amanida d’escarola amb bacallà
Ous al plat amb xoriço
Carpaccio de bacallà (supl. 3€)
Wok de verduretes i gambetes
Canelons de llamàntol (supl. 3€)
Musclos a l’all i julivert
Amanida de xató (supl. 3€)
Calamars a la romana
Calçots a la brasa (supl. 3€)

Segons

Arròs del dia*
Paella marinera*
Arròs caldós de llamàntol* (supl. 6€)
Tonyina amb reducció de Porto
Lluç a la gallega
Turbot a la planxa (supl. 4€)
Estofat de vedella
Ternasco D.O. Aragó (supl. 6€)

Postres

fets al restaurant

Fruita del dia
Flam d’ou
Iogurt
Crema catalana
Couland amb gelat de vainilla (supl. 2€)

 

Ració de pa i cervesa o vi o aigua

Preu:
16,90 €

(IVA inclós)


Vi recomanat de la setmana: sup. 8,5 €

(*) mínim 2 persones