Menú Diari Migdia

(dies feiners)

Primers

Amanida amb rotllets de pernil dolç

Verduretes a la planxa

Xipirons fregits

Ous amb botifarra negra

Canelons de llamàntol (supl. 3 €)

Musclos en salsa verda

Xató (supl. 3 €)

Cargols a la llauna amb all i oli (supl. 3€)

Segons

Arròs del dia*

Paella marinera*

Arròs caldós de llamàntol* (supl. 6€)

Bacallà amb samfaina 

Tonyina amb salsa teriyaki 

Turbot a la planxa (supl. 4€)

Xurrasco amb ximixurri

Ternasco D.O. Aragó (supl. 6€)

Postres

fets al restaurant

Fruita del dia

Flam d’ou

Iogurt

Crema catalana

 

Ració de pa i cervesa, aigua o copa vi

Preu:
17,90 €

(IVA inclós)


Vi recomanat de la setmana: supl. 5 €

(*) mínim 2 persones