Menú Diari Migdia

(dies feiners 14 a 17 abril)

Primers

Amanida amb formatge de cabra amb fruits secs
Xató de Vilanova (supl. 3 €)
Raviolis de ricota i salmó
Truita de carxofes
Musclos a la marinera
Creps farcits de xampinyons i gambetes
Canelons de llamàntol (supl. 3 €)
Calamarsons fregits

 

Segons

Arròs del dia*
Paella Marinera*
Arròs caldós de llamàntol* (supl. 6€)
Bacallà amb samfaina
Sípia amb patates i allioli
Rap a la mussolina (supl. 4 €)
Secret ibèric amb guarnició
Ternasco d’Aragó (supl. 6€)

 

Les postres

fetes al restaurant

Fruita del dia
Flam d’ou
Mel i mató
Iogurt
Crema catalana
Pastís del dia

 

Ració de pa i cervesa, aigua o vi (una ampolla per dues persones)

Preu:
18,90 €

(IVA inclós)


Vi recomanat de la setmana: supl. 5 €

(*) mínim 2 persones