Menú Diari Migdia

(dies feiners)

Primers

Amanida de mató amb fruits secs
Hummus de cigrons
Carpaccio de bacallà (supl. 3€)
Escalivada amb anxoves
Canelons de llamàntol (supl. 3€)
Musclos encebats
Amanida de xató (supl. 3€)
Calamars a la romana (supl. 3€)

 

Segons

Arròs del dia*
Paella marinera*
Arròs caldós de llamàntol* (supl. 6€)
Lluç a la gallega
Llenguado en salsa de taronja
Turbot a la planxa (supl. 4€)
Galtes al forn
Ternasco D.O. Aragó (supl. 6€)

 

Postres

fets al restaurant

Fruita del dia
Flam d’ou
Iogurt
Crema catalana

 

Ració de pa i cervesa o vi o aigua

Preu:
16 €

(IVA inclós)


Vi recomanat de la setmana: sup. 8,5 €

(*) mínim 2 persones