Carta de Tapes

Olives farcides3,50 €
Bossa de patates2,00 €
Patates braves7,00 €
Formatge manxec9,00 €
Escopinyes de llauna6,50 €
Sípia a la planxa10,00 €
Seitons fets a casa7,50 €
Anxoves de L’Escala12,50 €
Esqueixada de bacallà9,00 €
Pebrotets de Padró8,00 €
Pernil ibèric19,00 €
Pop a la gallega19,00 €
Pop a la brasa amb patata parmantier19,50 €
Gambes a l’allet12,00 €
Xipirons fregits9,00 €
Sevillanos10,00 €
Calamars a la romana11,00 €
Musclos a la marinera o al vapor9,50 €
Bacallà amb tempura i romesco12,00 €
Navalles a la planxa12,00 €
Peixet fregit9,50 €
Sopa blanca de Vilanova14,00 €
Croquetes fetes a casa (de pernil, bacallà o bolets)7,00 €
Croquetes de brie amb coulís de maduixes9,00 €
Daus de tonyina i ceba caramelitzada12,00 €
“Zamburiñas” amb pernil ibèric12,50 €
Tallarines a la marinera12,00 €
Escalivada d'anxoves o de formatge de cabra14,00 €
Safata de variat de peix (només NITS)
(xipirons, sevillanos, calamars a la romana peixet fregit amb braves)
25,00 €
Pa de coca amb tomàquet2,00 €