Olives farcides | 3,50 € |
Bossa de patates | 2,00 € |
Patates braves | 7,00 € |
Formatge manxec | 9,00 € |
Escopinyes de llauna | 6,50 € |
Sípia a la planxa | 10,00 € |
Seitons fets a casa | 7,50 € |
Anxoves de L’Escala | 12,50 € |
Esqueixada de bacallà | 9,00 € |
Pebrotets de Padró | 8,00 € |
Pernil ibèric | 19,00 € |
Pop a la gallega | 19,00 € |
Pop a la brasa amb patata parmantier | 19,50 € |
Gambes a l’allet | 12,00 € |
Xipirons fregits | 9,00 € |
Sevillanos | 10,00 € |
Calamars a la romana | 11,00 € |
Musclos a la marinera o al vapor | 9,50 € |
Bacallà amb tempura i romesco | 12,00 € |
Navalles a la planxa | 12,00 € |
Peixet fregit | 9,50 € |
Sopa blanca de Vilanova | 14,00 € |
Croquetes fetes a casa (de pernil, bacallà o bolets) | 7,00 € |
Croquetes de brie amb coulís de maduixes | 9,00 € |
Daus de tonyina i ceba caramelitzada | 12,00 € |
“Zamburiñas” amb pernil ibèric | 12,50 € |
Tallarines a la marinera | 12,00 € |
Escalivada d'anxoves o de formatge de cabra | 14,00 € |
Safata de variat de peix (només NITS) (xipirons, sevillanos, calamars a la romana peixet fregit amb braves) | 25,00 € |
Pa de coca amb tomàquet | 2,00 € |