Menú Diari Migdia

(dies feiners del 27 al 31 d’octubre)

Primers

Amanida de cabdells amb llagostins
Xató de Vilanova (supl. 3 €)
Esqueixada de bacallà
Carxofes confitades amb pernil
Mongetes amb cloïsses
Musclos a la provençal
Calamarsons fregits
Canalons de llamàntol (supl. 3 €)

 

Segons

Arròs del dia
Paella marinera
Arròs caldós de llamàntol (supl. 6€)
Daurada a la gallega
Rap a la salsa americana (supl. 4€)
Ossobuco a la milanesa
Secret a la planxa amb guarnició
Espatlla de xai al forn (supl. 6 €)

 

Les postres

fetes al restaurant

Fruita del dia / Flam d’ou / Mel i mató
Iogurt / Crema catalana / Pastís del dia

Ració de pa i cervesa, aigua o vi (una ampolla per dues persones)

Consulteu als nostres cambrers si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària

Preu:
19,90 €

(IVA inclós)